Over het gebruik van onze jacuzzi’s zijn in het verleden veel vragen gesteld, de meestvoorkomende van deze vragen hebben wij direct hieronder geplaatst.

 • Heb ik speciale koppelingen nodig voor de wateraansluiting?

  Nee, hier zorgen wij voor.

 • Kan de stekker van de jacuzzi in een standaard stopcontact (220 V)?

  Ja dat kan, tenzij deze geaard is.

 • Hoever kan de jacuzzi geplaatst worden vanaf water en stroomvoorziening?

  Binnen 30 m kan de jacuzzi altijd geplaatst worden, hiervoor nemen wij de materialen mee. Mocht de afstand langer zijn, dan kan dit uiteraard ook altijd geregeld worden, maar zal dit van te voren gemeld moeten worden zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 • Hoe krijg ik de jacuzzi in mijn tuin?

  Wij beschikken over een speciale dolly/ transportmiddel waarmee wij de jacuzzi vrij eenvoudig kunnen plaatsen. Daarbij vragen wij altijd de hulp van 1 tot 3 personen om te helpen bij het plaatsen. Het aantal personen ligt er aan welke jacuzzi u huurt en waar deze geplaatst moet worden.

 • Hoe lang duurt het voordat de jacuzzi opgewarmd is?

  Hoe lang duurt het voordat de jacuzzi opgewarmd is? In jacuzzi Dream zit geen verwarmingselement dus deze warmt niet op. Deze jacuzzi houdt de huidige temperatuur van het water wel redelijk goed in stand, doordat de jacuzzi het water rond pompt. Deze jacuzzi zal men ook met warm water (op de gewenste temperatuur) moeten vullen. Jacuzzi de Bruid Suite verwarmd wel d.m.v. een verwarmingselement, ongeveer 3 graden per uur. Jacuzzi de Luxe verwarmd wel d.m.v. een verwarmingselement, ongeveer 1 graden per uur. Wij raden altijd aan alle jacuzzi’s te vullen met warm water, vanwege het energieverbruik.

 • Het water in de jacuzzi koelt af, wat nu?

  Er zijn verschillende oorzaken waardoor het water in de jacuzzi af kan koelen. Bijvoorbeeld wanneer men regelmatig in en uit het water gaat of wanneer de jacuzzi de Luxe continu op een te hoge bubbel stand staat. De beste oplossing is om de jacuzzi bij te vullen met warm water en/of tijdelijk de deksel erop zodat het water sneller op kan warmen. Bij jacuzzi de Luxe kan men de bubbelstand tijdelijk wat lager zetten, want deze jacuzzi verwarmd niet op de hoogste stand.