Even voorstellen…

Jacuzzi huren is een onderdeel van Bruinsma Partyverhuur.

Bruinsma Partyverhuur is een jonge, enthousiaste en dynamische onderneming. Wij zijn in december 2011 officieel gestart met de verkoop van bier en uitgebreid als partyverhuur bedrijf met een diversiteit aan producten waaronder jacuzzi’s. Begin 2014 hebben wij deze nieuwe website opgezet totaal in het teken van jacuzzi verhuur en een breed aanbod van jacuzzi’s met accessoires tot aan een geheel verzorgd arrangement.

Bruinsma Jacuzzi verhuur is continu op zoek naar aansluiting bij haar klanten door o.a. uit te breiden in haar assortiment en streeft daarbij ook naar één van haar kernwaarden ‘meedenkend’ zijn. Tevens kunnen wij u helpen bij het organiseren van uw feest. In het hele proces van het samenstellen van de offerte tot het verzorgen en installeren van uw gehuurde producten staat de klant centraal en‘klantvriendelijkheid’ bij ons voorop.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn streven wij naar een wederzijdse, goede communicatie en ‘snelle service’. Morgen een jacuzzi? Bel dan gerust en wij doen ons uiterste best om voor u klaar te staan. Wij zijn zowel voor de low budget gelegenheden als de luxe gelegenheden ingesteld en in alle gevallen geldt; wij zijn‘scherp geprijsd’.

348