Bekijk deze jacuzzi »
 • Katja

  5

  Top ervaring

  ik heb een prettige ervaring gehad!
  ik had Jacuzzi De luxe besteld en deze is erg goed bevallen!
  zeker een aanrader!
  Bedankt.

 • Kia Tayebi

  5

  Goed goedkoop en correct

  Heerlijk genieten zonder zorgen! Alles wordt voor je geregeld op een sympathieke manier door Martijn. Leuk als cadeau!!

 • Marloes Mast

  5

  goede service en heerlijk genoten

  Voor de tweede keer een jacuzzi gehuurd, wederom weer alles naar wens verlopen

 • Rik van de ven

  5

  Fantastische avond

  Een jacuzzi de luxe laten bezorgen door bruinsma party verhuur. Deze hebben we in de tuin geplaatst voor het feest. Een geweldige avond gehad! Mede dankzij de klantvriendelijkheid en het meedenken van Martijn bruinsma was dit mogelijk. Leveren etc alles prima optijd en volgens afspraak. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar

 • Nicky Krake

  5

  De service was even goed en prettig als de jacuzzi zelf!

  We hebben met enkele vrienden een paar dagen mogen genieten van de Deluxe Jacuzzi die we gehuurd hebben bij Bruinsma Partyverhuur. De service was top! De jacuzzi werd op het afgesproken tijdstip gebracht en was eenvoudig te plaatsen. Warm water er in, stekker in het stopcontact en de jacuzzi was klaar voor gebruik! Een kind kan de was doen :)
  De service die Martijn bood was heel klantvriendelijk en correct, petje af! Het contact via de mail en telefoon verliep heel vlot en correct. Ik zal zeker nog eens terugkomen om in de koude wintermaanden opnieuw een jacuzzi te huren bij Bruinsma; een absolute aanrader.

 • FOX Nightlife

  5

  Kwaliteit, vriendelijk en snel geleverd! TOP!
  Super ervaring! Echte aanrader!

 • Sonny

  5

  Jacuzzi de luxe gehuurd

  Wij hebben het vorige weekend een jacuzzi gehuurd bij Bruinsma Jacuzzi Verhuur. Hij werd netjes geplaatst en hij werd ter plekke gevuld met warm water, omdat wij op die locatie geen water hadden. Wat een topservice!
  Zodat wij na het vertrek van Martijn heerlijk konden genieten van onze gehuurde Jacuzzi.

 • Belle Mascini

  5

  Groot succes op strand evenement

  Ik heb de Jacuzzi de Luxe een dag gehuurd van Bruinsma partyverhuur voor een groot strand evenement en het was een groot succes! Er is enorm van genoten. Ten eerste was de communicatie en levering geweldig, flexibel en duidelijk. De jacuzzi is ook zeer gemakkelijk in gebruik en aansluiting, waar Martijn Bruinsma goed mee heeft geholpen. Erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Zeker een aanrader!


Bekijk alle reviews op Trustpilot »