Bekijk deze jacuzzi »
 • Ton

  5

  Een heerlijke ervaring!

  Een mooie mobiele jacuzzi. En op een prettige manier bezorgd en opgehaald.

 • Agnes Bachman

  5

  Een TOP verrassingsfeest

  dankzij de jacuzzi!
  Voor mijn zusje een supriseparty georganisseerd ivm haar 30ste verjaardag. De jacuzzi was op tijd geleverd en op de afgesproken tijd weer opgehaald. Verder een mooie, goede en heerlijke jacuzzi waar we goed van genoten hebben!!!! Echt een aanrader!!!

 • Stephanie

  5

  Echte aanrader!

  Onlangs als cadeau een jacuzzi (wellness) een aantal dagen bij ons huis laten neerzetten. Martijn verzorgd alles en zorgt ervoor dat je nog maar 1 ding hoeft te doen en dat is heerlijk genieten!

 • Richard

  5

  Geweldig weekend!

  we hebben jacuzzi Wellness gehuurd bij Bruinsma Jacuzziverhuur voor een weekend was zeker een aanrader lekker genieten in het warme water wat wil je nog meer!!

 • Tom

  5

  Zeer tevreden over Bruinsma partyverhuur (jacuzzihuren.com).

  Wij zijn zeer tevreden over Bruinsma partyverhuur (jacuzzihuren.com). Goed bereikbaar, concrete afspreken en correcte bezorging. Wij hebben afgelopen weekend drie jacuzzi's gehuurd, welke netjes geleverd zijn en van super kwaliteit waren.

  Bij interesse raden wij ze zeker aan!

 • Jesper van Laren

  5

  Top service!

  Top service! Het contact was erg prettig en alles werd ook goed geregeld. Precies op tijd kwam de jacuzzi aan en na lekker gebubbeld te hebben, werd alles ook weer netjes opgeruimd. Kort gezegd: top!

Bekijk alle reviews op Trustpilot »