Verkoop

Uw droom wordt werkelijkheid, uw spa in uw eigen tuin!

De aanschaf van een spa vinden vele klanten een moeilijke keuze, er zijn zoveel verschillen. Waarom test u de spa niet uit op locatie? Wij bieden u nu de unieke mogelijkheid om de jacuzzi in uw eigen tuin/ omgeving te testen. Naar aanleiding van uw ervaring adviseren wij u als tussenpersoon, naar jarenlange ervaring in de verkoop van spas en hot tubs bij een extern bedrijf, graag over de aanschaf van uw eigen spa.

Huur nu een spa en test deze uit, na aanschaf van uw eigen spa ontvangt u uw huurprijs inclusief transportkosten voor de helft terug.

Als verkoper, verhuurder en het mogen bezitten van mijn eigen unieke spa kan ik u als geen ander met jarenlange ervaring adviseren in het aanschaffen van uw eigen spa. Hierin vind ik het belangrijk om goed naar u te luisteren, uw wensen te inventariseren en met u mee te denken in het hele proces. Hierbij kunt u ervan uit gaan dat u met Bruinsma jacuzzi verhuur als tussenpersoon één contactpersoon heeft, de lijnen kort houd, ook voor de service en garantie na de aanschaf van uw spa. Tevens bieden wij onderhoud en service, voor meer informatie klik hier.

Een mooie investering in uzelf en uw gezondheid!

 

Inkoop

Met ervaring in het in- en verkopen van spas, jacuzzis en hot tubs bieden wij u een reële  prijs. Hierbij mag u vele voordelen verwachten als geen klachten achteraf, garantie van betaling en een eerlijke prijs. Heeft u interesse in het verkopen van uw spa, wij doen u graag vrijblijvend een bod.